TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı Bilgilendirme Günleri

Üniversitemizde 22-25 Nisan 2024 tarihlerinde Battalgazi ve Yeşilyurt yerleşkelerinde ve ayrıca online olarak TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında bilgilendirme etkinlikleri düzenlenecektir. Bu etkinlikler aracılığıyla üniversitemizde öğrenim görmekte olan ön lisans/lisans öğrencilerine proje hazırlama kültürü kazandırmak ve projeler ile araştırma yapmaya teşvik etmek amaçlanmaktadır. Tüm öğrenci ve öğretim elemanlarımızın katılımını bekliyoruz.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı  Bilgilendirme Günleri Takvimi