www.ozal.edu.tr Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Yüksekokulumuzda yapılan Kariyer ve Marka Sohbetleri’nin İlk Konuğu Doğanşehir Kaymakamı Sayın Mehmet KILIÇ Oldu!

Doğanşehir ilçe kaymakamı Sayın Mehmet KILIÇ, Yüksekokulumuzda öğrencilerle buluştu. ”Kariyer ve Marka Sohbetleri” kapsamında düzenlenen organizasyona konuşmacı olarak katılan Sayın KILIÇ, Kaymakamlık müessesesi hakkında detaylı bilgiler vererek, kamu hizmetlerinin nasıl yürütülmesi gerektiği konusunda örnekler verdi ve deneyimlerini aktardı. Söz konusu hizmetler sonrasında vatandaşların duyduğu memnuniyetin ve dualarının görevini icra ederken kendisi için en önemli motivasyon kaynağı olduğunu ifade eden Sayın KILIÇ, bunun kamuda çalışacak olan herkes için değerli olması gerektiğini ifade etti.

Doğanşehir Vahap Küçük Meslek Yüksekokulu’nun organizasyonundan duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Alper KARAKURT, yönetici ve öğrencilerine teşekkür eden Sayın Mehmet KILIÇ, öğrencilere mesleki ve sosyal tecrübelerini de aktardı. Kariyer ve Marka Sohbetleri’nin son kısmında öğrencilerin sorularını cevaplayarak öğrencilerimizi halı saha maçına davet etti.

Program sonunda Sayın KILIÇ sorularını doğru cevaplayan altı öğrenciye çeşitli ödüller verdi.