www.ozal.edu.tr Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Yüksekokulumuz’da Nevruz Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Orta Asya ve Türk Cumhuriyetleri’nde asırlardan beri yaşatılan ve baharın gelişini simgeleyen Nevruz Bayramı, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Vahap Küçük MYO’da coşkuyla kutlandı.

Öğrenci Topluluklarının düzenlediği törene Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Alper DURAK, Doğanşehir İlçe Kaymakamı Mehmet KILIÇ, LCW Yönetim Kurulu Başkanı Vahap KÜÇÜK, Yüksekokul Sekreter Vekili Sabri AKSOY’un yanı sıra üniversitenin akademik ve idari personeli ve çok sayıda öğrenci katıldı. Nevruz ateşini yakarak kutlama törenini başlatan Sayın DURAK, etkinliğe katılan öğrencilere helva dağıtımına eşlik etti. Nevruz Bayramına özgü gelenek olan Nevruz ateşinin üzerinden atlandı. Üniversite çalışanları ve öğrencilerin katıldığı halayla etkinlikler sona erdi.